Käyttöehdot

NEUVOLAN SIVUTASKUN VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

1. Toimitusaika

Tuotteideni toimitusaika on 2-5 työpäivää. Pyrin aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olen asiakkaisiin pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli huomaan toimitusajan kestävän tavallista pidempään. Loma-aikanani 22.6.-31.7. 2023 postitan 10.-14.7. alkavalla viikolla sekä 1.8. eteenpäin normaalilla toimitusajalla.


2. Toimitustavat

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 6,90€.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90€.

Nouda tilaamasi tuotteet Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

- Sovitusti nouto vastaanotolta (Hyvättyläntie 6b, Lieto) tai Lasten second-hand puodista Secöndistä (Hyvätyläntie 10, Lieto) heidän aukioloaikojensa mukaisesti 0€. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun lähetän paketin.

HUOM! Mikäli et nouda toimitusta, etkä lähetä minulle peruutusilmoitusta 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta, veloitan kaikki lähetykseen liittyvät postittamisen kulut yllä olevan mukaisesti sekä palauttamisen kulut noin 7.90€ .


3. Maksutavat

 Käteismaksu: Sovitut noudot ja toimitukset sovituille kotikäynneille voi maksaa käteisellä sekä tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla. 

Mobilepay: Tilatun tuotteen voi maksaa Mobilepay-sovelluksella numeroon 050-5404808. 


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Otathan yhteyttä, jos haluat palauttaa tuotteen alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

HUOM! Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita (avatut rintapumput ja muut avatut imetyksen apuvälineet sekä avatut sormiruokailutuotteet).

Palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai jos olet saanut muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Ilmoitathan tässä tilanteessa sähköpostitse palautuksen syyn, sinun tunnistetietosi (nimi ja tilausnumero), haluatko palauttaa tuotteen vai haluatko uuden tuotteen tilalle sekä tarvittaessa tilinumeron mahdollista rahojen palautusta varten.

Huomaathan, että tuotetta palautettaessa maksunpalautus tapahtuu samalla maksutavalla kuin tilasit!


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydän lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: laura@neuvolansivutasku.fi


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei esimerkiksi ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen laura@neuvolansivutasku.fi. Myös Neuvolan Sivutasku pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan maksutavan mukaisesti.


7. Yhteystiedot

Neuvolan sivutasku /Kätilö Laura

Hyvättyläntie 10 B 3

21420 LIETO

puh. 045-34 98 979

sähköposti: laura@neuvolansivutasku.fi