Käyttöehdot

NEUVOLAN SIVUTASKUN VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

1. Toimitusaika

Tuotteideni toimitusaika on 2-5 työpäivää. Pyrin aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olen asiakkaisiin pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli huomaan toimitusajan kestävän tavallista pidempään.


2. Toimitustavat

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 6,90€.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90€.

Nouda tilaamasi tuotteet Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun lähetän paketin.

HUOM! Mikäli et nouda toimitusta, etkä lähetä minulle peruutusilmoitusta 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta, veloitan kaikki lähetykseen liittyvät postittamisen kulut yllä olevan mukaisesti sekä palauttamisen kulut noin 7.90€ .


3. Maksutavat

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa. Katso tarkemmin Klarnan verkkosivuilta.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Katso tarkemmin Klarnan tiliehdot.

Käteismaksu: Sovitut noudot ja toimitukset sovituille kotikäynneille voi maksaa käteisellä sekä tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla. 

Mobilepay: Tilatun tuotteen voi maksaa Mobilepay-sovelluksella numeroon 050-5404808. 


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Otathan yhteyttä, jos haluat palauttaa tuotteen alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

HUOM! Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita (avatut rintapumput ja muut avatut imetyksen apuvälineet sekä avatut sormiruokailutuotteet).

Palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai jos olet saanut muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Ilmoitathan tässä tilanteessa sähköpostitse palautuksen syyn, sinun tunnistetietosi (nimi ja tilausnumero), haluatko palauttaa tuotteen vai haluatko uuden tuotteen tilalle sekä tarvittaessa tilinumeron mahdollista rahojen palautusta varten.

Huomaathan, että tuotetta palautettaessa maksunpalautus tapahtuu samalla maksutavalla kuin tilasit!


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydän lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: laura@neuvolansivutasku.fi


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei esimerkiksi ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen laura@neuvolansivutasku.fi. Myös Neuvolan Sivutasku pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan maksutavan mukaisesti.


7. Yhteystiedot

Neuvolan sivutasku /Kätilö Laura

Hyvättyläntie 10 B 3

21420 LIETO

puh. 045-34 98 979

sähköposti: laura@neuvolansivutasku.fi