Sivutaskun tyypit

Klikkaa kuvaa, niin saat lisätietoa tyypistä!

Kätilö Laura

Lääkäri Jatta

NEUVOLAN SIVUTASKUN JA GYNEKOLOGIPALVELUN VANAMON TILOISSA OMAA VASTAANOTTOAAN PITÄVÄT MYÖS: 

Doula- ja perhepalvelut Hento ja siellä Susanne tarjoaa lämmintä ja lempeää kohtaamista odottajille sekä vauvaperheille.

Psykologi Johannan vastaanotolle voi tulla keskustelemaan kaikissa vanhemmuuteen, raskauteen ja vauvavaiheeseen liittyvissä asioissa, jotka mietityttävät sinua. Erityisesti keskenmenon kohdanneille suosittelemme lämmöllä Johannan vastaanottoa. 

Lantionpohja- ja äitiysfysioterapeutti Sari tarjoaa oman osaamisalueensa fysioterapian lisäksi hierontaa pienille ja suurille ja auttaa myös imetyshaasteissa. 

Mindfullnes-tunnetaitovalmentaja, seksuaalineuvoja Anni on vielä toinen jalka äitiyslomalla. Annin jutut löydät instagramista @ihanastisanottu. Äänimaljarentoutukseen Annille pääsee perhevapaista huolimatta aina aika ajoin.

 

Marjut on pariterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja terveydenhoitaja.  Hän on apunasi, kun haluat joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa pysähtyä parisuhteen äärelle pohtimaan, mikä toisi lisää tyytyväisyyttä tuohon tärkeään ihmissuhteeseen.

Kati on käsiin ja kipuun erikoistunut fysioterapeutti, jolla on osaamista auttaa myös akupunktion keinoin. Raskausaikana akupunktiolla voi saada apua alkuraskauden pahoinvointiin, migreeniin ja unettomuuteen. Katilta saa loistavaa apua myös rannekanavaoireyhtymään.