Haakaa uudellenkäytettävä ja -täytettävä smoothiepussi (2kpl/laatikko)

Loppuunmyyty

Haakaan uudellenkäytettävä ja -täytettävä on smoothiepussi on täydellinen matkatarjoiluväline itsetehdyille eväille. Pussiin mahtuu reilu desi (130ml) ja koska pussi on korkin alta täytettävä ja pysyy itsekseen pystyssä, sujuu täyttäminen ilman suurempia sotkuja ja purskahduksia. 

Pussi on kokonaan korkkia myöden pehmeä ja korkin alla on imusta aukeava korkki, joka taas säästää suuremmilta sotkuilta etkä toisaalta tarvitse mukaan irtokorkkia. Pussin pohjat saa helposti pieneen suuhun rullaamalla pussin tyhjäksi. Lisäksi irrallisena osana pussiin kuuluu pohjalle asti ulottuva pilli, jonka avulla pussista syömistä on helppo harjoitella. 

Tuote on valmistettu turvallisesta silikonista. Se on hygieninen eikä siihen jää makuja tai hajuja aikaisemmista makukokeiluista. Sen voi pestä tiskikoneessa ja keittää sterilointitarkoituksessa. Käsinpesua itse suosittelen pehmeällä harjalla. 

Pakkauksessa on kaksi pussia ja molempiin pillit. Korkki sopii muuten täällä myynnissä olevaan silikoniseen maitopulloon, jolloin saa isommat eväät matkaan.

24,90 €