Haakaa Rintapumppu 150ml

Haakaa Generation 2 Silikonirintapumppu

Haakaan silikoninen rintapumppu on oiva apuväline kaikille imettäville äideille jo odotusaikana hankittavaksi.

Pumpun avulla saat talteen usein toisesta rinnasta valuvan ylimääräisen, helposti hukkaan joutuvan maidon siististi talteen tai voit käyttää sitä lisätäksesi maidontuotantoa. Pumpusta on myös hurjasti apua tukkeutuneen maitotiehyen hoidossa, joita helposti imetyksen ainakin imetyksen alkutaipaleella tulee. Voit käyttää pumppua imettäessäsi toisesta rinnasta häirisemättä pientä ruokailijaa. Koska pumppu ei tarvitse sähköä tai akkuja, voit pumpata matkalla, tehdessäsi kotitöitä (huoh..) tai vaikka tiehyttukosta sulatellessa suihkussa. Tästä voi olla apua myös matalien ja sisäänpäinvetäytyneiden rinnanpäiden kanssa imetettäessä, sillä alipaine imaisee rinnanpään hellästi esiin, jolloin vauvan on siihen helpompi tarttua.

Pumppu on todella helppokäyttöinen. Siinä ei ole irroitettavia, hukkuvia tai rikkoontuvia osia eikä sitä tarvitse mitenkään koota ennen käyttöä. Sen imu on hellävarainen ja säädeltävissä sen mukaan paljonko alipainetta siihen keräät. Ja kun pumppu on täynnä maitoa, pitää pohjassa oleva imukuppi pullon pöydällä kaatumatta paikallaan.

Pumppu on 100% turvallista BPA- ja PVC-vapaata silikonia. Se on helppo puhdistaa ja kestää steriloinnin esimerkiksi keittämällä. Merkinnöistä huolimatta en suosittele pumpun pesemistä tiskikoneessa.

Tuotetta on saatavilla kaksi eri kokoa 100ml ja 150ml.  

29,90 €