Haakaa Maistelututti Haalea Roosa

Tämän tuotteen englannin kielinen nimi on Fresh Food Feeder and Teether. Aivan mahdoton suomentaa järkevästi. Niinpä maistelututti.

Maistelututti on oiva väline maistattaa vauvalle uusia makuja ilman jatkuvaa jännittämistä tukehtuuko hän ruokaan. Tämä on aivan ykköstuote esimerkiksi lähtiessä ulos syömään tai kyläilemään naapurin kahvipöytään, kun mukaan otetut eväsmarjat tai banaanit eivät pyöri lattialla.

Maistelututissa on läpinäkyvä tuttiosa, jossa on pieniä reikiä. Sinne voi sujauttaa hedelmiä, marjoja, miksei keitettyjä vihanneksiakin. Pikkuinen saa tutista usein helposti kiinni ja voi maistella makuja omaan tahtiinsa samalla hioen hienomotoriikkaansa. Vaikka maistelututin ajatuksena on myös tukea vauvaa maistelemaan itsenäisesti, on aikuisen oltava vieressä seuraamassa tilannetta valmiina auttamaan.

Tutissa on lisäosana korkki, jonka avulla tuttiin saa pakastettua myös nestettä vauvalle jäätelöksi. Pienimmille kesäherkuksi käy luonnollisesti hänen käyttämänsä maito.

Tämäkin tuote on valmistettu turvallisesta silikonista. Se on hygieninen eikä siihen jää makuja tai hajuja aikaisemmista makukokeiluista. Tuote on tarkoituksella "hankala" tai tiukka avata, jotta pienet kädet eivät saisi sitä omin voimin avattua.  

20,90 €