Haakaa Maidonkerääjä 75ml

Haakaa Ladybug Silicone Milk Collector

Maidonkerääjällä saat kerättyä imetyksen aikana toisesta rinnasta valuvan maidon näppärästi talteen ilman sotkuja vaatteissa. Haakaan maidonkerääjä, hauska leppäkertu on pehmeä ja helppo sujauttaa rintaliiviin imettäessä esimerkiksi julkisemmassa tilassa, jolloin alipainepumpun käyttö voi olla hankalaa. 

Maidonkerääjä-leppis on pehmeää silikonia ja sen saa liiviin hyvinkin huomaamattomasti ja huomaamattomaksi. Leppäkertussa on myös kevyt imuominaisuus, jolla se pysyy hyvin paikallaan eikä maito pääse  läikkymään esimerkiksi vauvan touhutessa rinnalla. Myös suljettava tyhjennysaukko auttaa läikkymisen hallinnassa esimerkiksi kyyristyessäsi laittamaan vauvaa imetyksen jälkeen nukkumaan. 

Leppikseen mahtuu noin 75ml maitoa ja se on helppo tyhjentää toiseen astiaan yläosassa olevan suljettavan silikonikorkin avulla. Leppis myös seisoo pöydällä omilla jaloillaan tukevasti.

Maidonkerääjä on 100% turvallista BPA- ja PVC-vapaata silikonia. Se on helppo puhdistaa ja kestää steriloinnin esimerkiksi keittämällä. Merkinnöistä huolimatta en suosittele pesemistä tiskikoneessa. 

Pakkauksessa on yksi maidonkerääjä. 

24,90 €