Haakaa Imetysapulaite

Haakaa imetysapulaitteen avulla voit imettää ja tarjota pienokaisellesi samalla hänen mahdollisesti tarvitsemaansa lisämaitoa. Imetysapulaite on kätevä esimerkiksi sateenkaariperheissä, jossa molemmat vanhemmat haluavat imettää tai, kun haluat imettää esimerkiksi rintaleikkauksesta huolimatta, tai haluat imettää adoptiolastasi. 

Jos vauva tarvitsee lisämaitoa ja haluat jatkaa imetystä, voi imetysapulaitteesta olla apua. Imetysapulaitteella imetät vauvaa, jolloin rintasi saa stimulaatiota tuottaa lisää maitoa ja vauvasi saa samalla tarvitsemansa maidon. Pikkuhiljaa oma tuotantosi ehkä lisääntyy ja voit luopua imetysapulaitteen käytöstä. Imetysapulaitteen kanssa ei ole myöskään vaaraa vauvan saadessa lisämaitoa pulloon tottumisesta tai suosimisesta, joka helposti haittaa imetystä.

Pakkauksessa on 1 vauvan suuhun tuleva ja rintaan kiinnitettävä letku, maidon pullosta imevä letku, letkujen yhdistäjä, virtauksen säädin, puhdistusharja, ihoteippiä letkun kiinnittämiseksi rintaan ja säilytysrasia. Lisäksi mukana on pehmeä silikoninen tuttipullo, jonka avulla laitteen käyttö on aikaisempaa helpompaa. 


Pulloon on mahdollisuus ostaa tavallinen pullotutti, jolloin sitä voi käyttää tavallisen tuttipullon tapaan. Valitettavasti tutit olivat loppu varastosta ja tilaan niitä ostettavaksi. Hinta lienee 5euron paikkeilla. 

39,90 €