Fysioterapeutti Veera

Heippa!
Olen hyvinvointialan ammattilainen Veera; koulutukseltani fysioterapeutti ja pian myös Palautumisohjaaja®️. Olen työskennellyt hyvin laaja-alaisesti fysioterapian eri osa-alueilla, mutta viimeisimpänä keskittynyt enemmän palautumiseen ja äitiysfysioterapiaan.

Fysioterapia suunnitellaan kanssani aina yksilöllisesti sinun toivomustesi ja tarpeiden mukaan. Lähestymistapani on hyvin psykofyysinen ja koen, että on tärkeää ottaa huomioon jokaisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, voimavarat sekä elämäntilanne. Hoitokeinoina käytän muun muassa erilaisia liike-, hengitys-, rentoutus- ja kehotietoisuusharjoitteita sekä manuaalisia tekniikoita. Vastaanotolleni voit tulla matalalla kynnyksellä juuri omana itsenäsi.
Jos sinusta tuntuu, että käynti kotonasi, salilla tai vaikkapa ulkona luonnossa olisi sopivampi tapaamismuoto, niin ota yhteyttä ja järjestetään sellainen.

Pidän myös ohjattuja PalautumisohjelmaPRO™️-tunteja eri teemoilla, joihin olet lämpimästi tervetullut viettämään omaa aikaa tai laatuaikaa läheisesi kanssa.

Sinulle, joka tarvitset:

Palautumisohjelmien avulla voidaan:

  • Vahvistaa kehotuntoisuutta ja läsnäoloa

  • Oppia rauhoittumaan

  • Tunnistaa ja harmonisoida tunteita kehossa sekä mielessä

  • Vaikuttaa vireystilan ja hengityksen tasapainottamiseen

  • Parantaa mahdollisesti unenlaatua

  • Lisätä rentouden ja hyvän olon tunnetta

Veera työskentelee Neuvolan Sivutaskussa ihan omana itsenäisenä ammatinharjoittajana. 

Y-tunnus: 3234313-9

Sähköpostiosoite: veera@neuvolansivutasku.fi

Puhelin: 0440585696

Voit seurata touhujani Instagramissa @kehomielenliike